Scotoceşte-mi blogul!

miercuri, 10 februarie 2010

Salariaţii Spitalului TBC din Roşiori: "Poliţia rutieră acţionează la ordin politic"?...

Nu mică mi-a fost mirarea când, în timpul zilei de astăzi, am primit un telefon de la la Spitalul de Pneumoftiziologie din Roşiorii de Vede, prin intermediul căruia am fost informat că administratorului acestui spital, Ion Fierbinţeanu, i-a fost luat permisul de conducere de poliţia rutieră, în urma denunţului făcut de nimeni altul, decât de soţul doamnei manager, Dumitru Ciobanu.
Ce s-a întâmplat de fapt? Relatez, în continuare, ce s-a întâmplat, după cum mi s-a adus la cunoştinţă.
Imediat după orele prânzului, Ion Fierbinţeanu a consumat ceva băuturi alcoolice. Unde anume, nu ni s-a spus. Ce a urmat? Acesta a urcat la volanul maşinii şi a părăsit unitatea. Numai că, înainte să plece, văzându-l că a consumat băuturi alcoolice, Dumitru Ciobanu a anunţat poliţia şi le-a cerut oamenilor legii "să-i ia permisul".
Evident, poliţia s-a conformat şi numai cu câteva minute înainte să iasă din curtea spitalului Ion Fierbinţeanu la volanul maşinii, un echipaj şi-a făcut apariţia în zonă, la filaj.
Cum a ieşit pe poarta unităţii, şoferul a fost "tras pe dreapta" de oamenii legii şi direct i s-a pus fiola. Rezultatul, celui în cauză i s-a ridicat permisul auto.
Stiindu-se starea conflictuală existentă în spital între familia Ciobanu pe de o parte, şi salariaţi pe de altă parte, acest gest al domnului Ciobanu a reprezentat scânteia care a aprins vâlvătaia!
Ca un amănunt, Ion Fierbinţeanu s-a judecat prin instanţe cu familia Ciobanu pentru calomnie o bună perioadă de timp, proces încheiat cu câştigarea de către Ion Fierbinţeanu a unei sume de bani. De atunci, cei doi, Ciobanu şi Fierbinţeanu, se află "la cuţite", cum se spune.
Cât despre gestul poliţiştilor, salariaţii spitalulului îl cataloghează, dincolo de legalitatea lui, drept o "acţiune la comandă politică".

Niciun comentariu: