Scotoceşte-mi blogul!

duminică, 24 ianuarie 2010

INTERESUL (politic) poartă... tichie de mărgăritar!

Nu mică mi-a fost uimirea când zilele trecute am aflat „în gura târgului”, cum se spune, că noul manager al Spitalului de Pneumoftziologie din Roşiorii de Vede este şi... va fi „cât eu sunt prefect”, Mirela Ciobanu.
Cel puţin aşa a „ameninţat” actualul prefect de Teleorman, Teodor Niţulescu.Teodor Niţulescu, acelaşi personaj care cu circa doi ani în urmă, era patronul postului Antena 1 Alexandria si, redactorii lui, în speţă Claudiu Dumitrache, pe atunci redactor la Stiri în Antena1 Alexandria era ameninţat , lovit cu portiera maşinii în faţă şi înjurat de soţul doamnei Mirela Ciobanu, pe nume Dumitru Ciobanu, şofer la amintita unitate sanitară. Motivul, unul simplu: domnul Ciobanu parcase maşina instituţiei, în miez de iarnă, pe „interzis” în faţa Prefecturii, iar colegul îşi permisese să îl filmeze. Dacă lucrurile rămâneau aşa, poate nu ar fi fost bai, dar domnul Ciobanu a început să adreseze cuvinte grele de suportat urechilor la adresa postului Antena 1, a patronului Teodor Niţulescu şi a anturajului acualului prefect.
După doi ani, ciudat dar adevărat, familia Ciobanu s-a împrietenit subit şi greu de înţeles cu actualul prefect Niţulescu care mai nou îi „ţine în braţe” pe cei doi. Ciudate sunt regulile „jocului politic” în acest regim!...

Un comentariu:

Anonim spunea...

Ei, da ! Întortocheate-s căile politicii...de interese ! O demonstrează chiar reacţia preopinentului intervievat, care fugea de microfon şi cameră ca dracul de tămâie, confirmând, de fapt, că, în politică, te faci frate cu "dracul" ca să treci puntea...spre bucate. Felicitări gazetarului care a "comis" o asemenea investigaţie ruptă din(de)viaţă.