Scotoceşte-mi blogul!

joi, 28 ianuarie 2010

Marius Roşu, noul manager al Spitalului de Pneumoftiziologie din Roşiorii de Vede?

După publicarea pe saitul ziarului „EXCLUSIV” a materialului care viza atitudinea nicidecum civilizată a soţului doamnei manager al Spitalului de Pneumoftiziologie din Roşiorii de Vede la adresa colegului Claudiu Dumitrache, conducerea Organizaţiei PDL Roşiorii de Vede, prin persoana preşedintelui Tudorel Coman a ţinut să ne precizeze faptul că, citez, „organizatia locală a PDL a luat act de acest fapt şi va intensifica măsurile de numire a noului manager al Spitalului de Pneumoftiziologie din Roşiorii de Vede, în persoana celui nominalizat de partid să ocupe această funcţie, este vorba de Marius Roşu”.
În opinia liderului local al PDL, „doamna Mirela Ciobanu care ocupă interimar funcţia de manager cu delegaţie nu este propusă de partid să ocupe acest post, mai mult, situaţia de la acest spital impune numirea cît mai urgent a noului manager, eveniment care se va petrece în cel mult două săptămâni”.
L-am întrebat pe preşedintele Tudorel Coman cum comenteaza afirmaţia prefectului Teodor Niţulescu cum că, „atâta timp cât va deţine dumnealui această funcţie, pe doamna Ciobanu nu o va schimba nimeni”, liderul democrat-liberal a precizat sec:” propunerea partidului este alta şi trebuie respectată!”

Un comentariu:

Anonim spunea...

Bravo, domnule Amuza. Demonstrati, pentru a mia oara, ca sunteti un ziarist onest care nu se scalda in haznaua societatii si nu se cremuieste cu zoaiele intereselor personale si de grup. Felicitari! Tine/o tot asa!