Scotoceşte-mi blogul!

duminică, 24 ianuarie 2010

ORA ADEVĂRULUI

Şeful Poliţiei TF Roşiori Nord, la baza şantajului la adresa unui magistrat!

Spuneam cu ceva vreme în urmă într-un material publicat în coloanele săptămânalului „EXCLUSIV” că „de ceva vreme, în gura târgului circulă o poveste stranie, având ca protagonişti mai mulţi oameni importanţi din judeţ. Era vorba despre un magistrat care a dat serios în boala consumului de alcool, un înalt funcţionar public, un poliţist cu funcţie de conducere şi o ...inculpată într-un dosar, devenită ulterior acuzator. Ce-i leagau pe cei patru?... Existenţa unei casete filmate pe care se regăsesc imagini cu magistratul şi femeia în ipostaze compromiţătoare. Mai precis, dezbrăcaţi precum Adam şi Eva. Filmarea a fost făcută la comandă, de către operatorii de imagine ai unui post local de televiziune, cu ceva vreme în urmă, în apartamentul femeii.
Vă aduceţi aminte faptul ca am scris că dosarul a ajuns, într-un final, la magistratul la care am făcut referire. Ce a urmat, contează cel mai mult. Filmarea nu a fost dată niciodată pe post, caseta cu imaginile fiind cerută de patronul postului tv, respectiv înaltul funcţionar public. Şi acum bomba: cel care a pus la cale şantajul magistratului a fost şeful Poliţiei TF Rosiori Nord, „celebrul” comisar Cristea despre care se “povesteşte” prin anumite medii că ar fi fost luat de curând în vizor şi de DNA.
Surse din Regionala SNCFR ne-au dezvăluit că mai mulţi salariaţi ai societăţii au fost “invitaţi” de procurorii DNA sa dea cu “subsemnatul” despre matrapazlâcurile poliţistului. Ce va ieşi, rămâne de văzut şi de consemnat.
De altfel, pe site-ul ziarului “Exclusiv”, mai mulţi cititori ne-au semnalat numeroase cazuri de ilegalităţi comise, se zice, de comisarul şef Cristea. Redăm, în continuare, un comentariu postat pe site-ul ziarului, de o cititoare pe numele său Carmen: Bănuiesc că nu se pune problema că nu ştiţi cine sunt protagoniştii. Cunosc povestea, ştiu şi eu cine sunt. Ce vreau să vă spun în plus, că poliţistul respectiv are multe bube în cap de care nu ştie conducerea IPJ. Am foarte multe să vă spun despre el, plus probe care acoperă ceea ce spun, astfel încât să-i folosiţi numele fără problemă. Cred că e timpul să fie potolit acest şpăgar. Vă trimit un mail cu nr meu de telefon”. No comment!

Niciun comentariu: