Scotoceşte-mi blogul!

vineri, 29 ianuarie 2010

Un teleormănean de caracter cu care ne mândrim – George Ogăraru


„Trec peste absolut orice ca să joc pentru Steaua!”
După cum se ştie, la finele sezonului fotbalistic recent încheiat, conducerea echipei Steaua a avut o rundă de discuţii cu fostulul fundaş al echipei din Ghencea, George Ogăraru, în prezent legitimat la Ajax, privind revenirea internaţionalului român în tricoul roşu-albastru. Negocierile au eşuat dar, de curând, datorită refuzului fundaşului Pawel Golanski de a-şi prelungi contractului cu Steaua, “pista Ogăraru” a fost din nou ”accesată”.
Contactat de redatorii GSP, George Ogararu a precizat: “Uitaţi ce este: eu trec peste absolut orice ca să joc pentru Steaua! Peste orice! Pentru mine, poarta acestui club nu se va închide definitiv niciodată! Şi spun asta cu convingere, indiferent de tratamentul de care aş avea parte la un moment dat. Îmi trece supărarea cînd vine vorba de Steaua.” No comment!
După cum se ştie, George Ogăraru este unul dintre numele mari din fotbalul românesc, “cu profunde rădăcini teleormănene”, el fiind originar din comuna Talpa, origine cu care fotbalistul s-a mândrit de fiecare dată când a avut prilejul să o facă. Bravo George!

Niciun comentariu: